Bredängens blogg

Bredängens blogg

Kumla!

BloggPosted by Eva-Lena Fri, September 28, 2012 22:03:19
Hej!

Förra helgen var det tävling i Kumla. Även denna gång tog jag Teitur och Lina Rindill. Klasserna var V5 och T8. I tölten hamnade jag på en 10e plats i uttagningen och Lina på 7e. I fyrgången låg jag 9a med 3x5,1 och Lina 7a där med. Så det var bara att åka dit på söndagen också.

Så detta var nog första gången jag fyllde år utan att få paket eller frukost på sängen. Men vad gjorde det? När man kan sitta på sin fina häst som dansar under en och först komma på delad andra plats, sjua totalt i tölten och sedan vinna b-finalen i fyrgång med 5,46!! Tyvärr gick det lite fort i galoppen när en häst for förbi oss, och jag min fegis drog i bromsen, så Teitur fick ett sår i munnen och en varning. Därför kunde vi tyvärr inte starta i a-finalen. Men tittar man på poängen så hade det räckt till en tredjeplats!! Fast vi kanske hade varit trötta och inte fått så höga poäng, vem vet? Kul har vi i alla fall.

Tölt

Trav

Skritt

Lina vann b-finalen i tölt och sedan var det b-final i fyrgång. Den vann hon också! Och hon red båda a-filalerna. Inte var de trötta inte. I fyrgång blev de sexa och i tölten red hon upp sig till en tredjeplats! Jättekul! 5or rakt över!

Så trots att det regnade på oss hela helgen och allt var blött och skitigt, så var vi jätteglada och nöjda!

När vi kom hem hade Edvin gjort fika, och grannens lilla Hanna var här och hon kunde ju hjälpa till att öppna paket. Kul när man är 4 år!

Veckan har bara rasslat på i ett hiskeligt tempo. Fattar inte vart tiden tar vägen. Och nu har jag börjat läsa också! Ska hålla på till jul på 30% fart. Riktigt roligt och nyttigt. Vi är inskrivna i skolan och får betyg och allt. Ämnet är äldres livskvalitet och hälsa.

Idag kom Ove hem med en grävmaskin. Han och Edvin slogs om att få köra den, men de har hela helgen på sig. Så nu ska här dikas och köras bort lera och grusas. Vi måste bli av med lite regnvatten. Det är surt överallt! Och de ska gräva ur för grunden, för nu ska stallet byggas ut. Vi måste kunna ta in allihop på nätterna om det ska vara så här blött och till jul kommer det en inackordering. Ska bli kul!

Mvh Eva-Lena

  • Comments(2)//blogg.bredangen.se/#post456