Bredängens blogg

Bredängens blogg

Champion!!

BloggPosted by Eva-Lena Sat, October 20, 2012 21:11:54
Hej!

Nu har vi fått vår första champion!! Det är Edvins lilla hermelin Lundhagens Pelle som äntligen fick sin tredje 95:a. Det hände när Edvin och jag var i Värnamo 6 okt. Jag hade faktiskt glömt av att det kunde bli så denna gång, men när Edvin såg att två domare var framme vid Pelle (de måste vara två för att få dela ut 95 poäng), då började vi hoppas. Sedan var det även tävling för rasklocka hos hermelinerna. De var bara tre stycken 95:or. Först såg det ut som de valde Pelle, otroligt spännande, men sedan vann en ljuvligt söt blåzobelhona från Tidaholm. Roligt för de!

Min lilla Pennie fick 94 poäng och det är jag jätteglad för, och äntligen fick man pris för det! Det första jag fått. Fast jag har haft både 94 och 94,5 men då har det inte varit några priser.

När vi var i Värnamo var vi ute och gick och hamnade i Apladalen, så nu har vi sett det. Väldigt trevlig utställning som jag hoppas vi kommer till fler gånger.

Förra helgen var jag och lina på ridkurs. Denna gång för landslagsryttaren Emma Wahlstedt. Roligt och lärorikt. Oj, vad bra Rindill gick en stund! Och vad trevliga och kloka människor man träffar!

Annars är det fullt upp här som vanligt! Jag läser ju just nu och har haft en stor inlämning. Roligt, men det tar tid när man inte är van. Stallutbygget växer fram. Ove är så duktig. Grunden är klar, och det är nästan färdigmurat. Fattas lite över dörrar och fönster. Jag längtar redan efter att få börja använda det!

Inte konstigt, för här är det blött, blött, blött, lerigt, skitigt och klenigt! Har aldrig varit med om dess like. Har aldrig sett så mycket vatten i skogen och på gärdena! Är det syndafloden? Jag börjar tro på Mayaindianerna att jorden kommer gå under 20 dec 2012.

Denna helg är den första lediga på länge och då skulle jag höststäda i trädgården. Hur lätt är det när det ösregnar?! Fick städa inne, dödstrist. Som tur var kom min lilla hästtjej Matilda, så vi red ut trots regnet! Och Lina skrittade Mestur, så alla tre är ridna idag också.

Mvh Eva-Lena

  • Comments(0)//blogg.bredangen.se/#post458