Bredängens blogg

Bredängens blogg

Nyår!

BloggPosted by Eva-Lena Mon, December 31, 2012 14:54:51
Hej!

Så var det nyår! Att ett år går så fort. Fast en hel del har vi ju hunnit med. Och tänk vad Ami har hunnit med, dit ska vi i kväll. Fast i år får vi åka till Otterbäcken. Hon träffade ju sin Tomas för ett år sedan, och flyttade till honom, förlovade och gifte sig! Ska bli kul att träffas i kväll. Jag håller på att göra efterrätt.

Julen har varit bra. För en gångs skull är alla friska. Julafton började riktigt magiskt. Vi tassade upp vid kl 6 och gick ut till hästarna. Det snöade och var vitt och fint överallt och helt tyst. Och hästarna blev glada när vi kom.

Sedan var vi hos farmor och farfar, fick god mat och många paket, trots att ingen tomte kom. Sedan åkte vi på midnattsgudstjänst i Locketorps kyrka. Det var nog sista gången vi träffade Edvin trevliga kvinnliga präst. Hon är nämligen höggravid. Så stor att vi nästan trodde Jesusbarnen skulle titta ut där på natten.

Vi var även i kyrkan dagen före och på annandagen. Edvin ska ju konfirmeras i maj, så vi passar på att gå nu i jultider när det är särskilt trevligt i kyrkan.

De andra juldagarna var lugna och sköna och sedan var det riktigt kul att jobba tors- fredag.

Lördag innan jul flyttade Siggi hit. En jättesöt islandshäst som ska vara inackorderad här. Flytten gick bra. Han är väldigt låg i rang, så det räckte att Teitur tittade på honom så gick han undan.

Det har varit mysigt att rida i skogen i all denna snö. Men nu töar det bort och det är bara is och blött.

Hinner visst inte skriva mer nu. Lovar att återkomma lite flitigare nästa år.

Gott Nytt År!!

Mvh Eva-Lena

  • Comments(0)//blogg.bredangen.se/#post459