Bredängens blogg

Bredängens blogg

Kvänum!

BloggPosted by Eva-Lena Tue, January 22, 2013 21:12:59
Hej!

I söndags var det dags för Kvänumsutställningen. Lika roligt varje år. Och ännu bättre i år när den bara var en dag. Det var det nog många som tyckte för 712 kaniner var anmälda. Vi hade med tolv kaniner, sex i varje ras. Bäst gick det för Bengan och Coco som fick 94 poäng. Särskilt roligt var det ju med Bengan eftersom det var hans förta utställning.

Edvin sålde tre kaniner. Både Bill, Coco och Hedwig flyttade till en trevlig tjej i Lidköping. Hoppas hon får fram fina bebisar efter de.

http://www.hagaangenskaniner.n.nu/

Jag sålde lilla Safina. Hade väl inte tänkt det, men en tjej tjatade...

Edvin hade tänkt sig att köpa en ny liten hermelin, helst en viltgrå för att ha en färg till att visa på LU. Men det fanns inga roliga till salu. Däremot hade Hans Blomqvist en fin ljus blåzobel hane. Men Edvin var lite tveksam, nu när det ju gick ganska bra för Bengan. Men när utställningen var slut, kommer Hans till oss och säger att vi ska ta med kaninen hem, ställa ut den på LU och sedan kan vi göra upp om vi vill behålla honom eller lämna tillbaka. Tänk vilka snälla människor det finns!! Behöver jag säga att Edvin är lycklig?! Tränar redan för fullt.

Det fanns fler snälla människor denna dag. Fd förbundsordförande kom och frågade Edvin om han gillade choklad. Så klart. Då fick han två chokladkakor som hann vunnit på lotteriet, men han själv tyckte inte om det. Efter någon timme kom han med två till, för köpa lotter tyckte han var kul!

Både Edvin och jag jobbade hela dagen i sekretariatet, fullt upp med så många kaniner och nio domare. Edvin var jätteduktig och fick så mycket beröm!

Nu har vi anmält tio kaniner till LU och även anmält oss till festen. Ska bli kul!

Under utställningen hade några kaniner roligt i våran bil. Tre tjejer hade dejt med Lille Skutt. Men tyvärr tror jag inte att någon av de var brunstig. Men jag hade ju inte tid att hålla koll på de, så har vi tur kanske någon har bebisar i magen, Samira, Dimma och Jennie var med.

Mvh Eva-Lena

  • Comments(2)//blogg.bredangen.se/#post467