Bredängens blogg

Bredängens blogg

Kallt!

BloggPosted by Eva-Lena Sat, January 19, 2013 18:29:43
Hej!

Idag var det kallt. -12 i morse. Sol på många håll, men inte här. Lite snöflingor istället.

Red ändå en härlig tur idag, jag på Teitur, Lina med Rindill och Gill och Siggi. Vi var ute över en timme, frös inte medan vi red, jo lite om fingrarna, men när vi kom hem, usch, blev helt genomfrusen. Tur jag har min värmefilt!

Det var hög tid att göra i ordning kaninerna till utställningen i Kvänum imorgon. Tolv kaniner ska vara med på utställningen och fyra till ska med, en ska säljas och tre ska eventuellt paras. Så det var många klor som skulle klippas. Tog på 21 kaniner, 378 stycken, nej, 377 för Bill hade brutit av en klo. Så han kommer väl nolla imorgon om han får en petig domare.

Mina är inte bra i varken kroppar eller päls just nu. Typiskt. Och vi som ska anmäla till LU nu också, vårat SM för kaniner. http://www.dalarnaskaf.se/lu/index.html

Edvin hoppas så klart få bra poäng. Ännu mer hoppas han på att kunna köpa en riktigt fin kanin imorgon som han hinner anmäla till LU och vinna pris med där!

På utställningen ska både jag och Edvin hjälpa till i sekretariatet. Blir nog fullt upp, över 700 kaniner anmälda. Då ingår en lunchkupong och man får äta kaningryta. Lite makabert, men jag gjorde det ett år, fast just nu packar jag matsäck.... Edvin byter nog ut lunchen mot en semla!

Mvh Eva-Lena

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.